L’associació animalista AnimaNaturalis ha reprès la gravació dels correbous a les Terres de l’Ebre per denunciar aquestes pràctiques. Sobretot, documenten amb imatges els bous embolats i capllaçats. Des de l’entitat han destacat que ho fan perquè consideren que encara una bona part de la població catalana segueix sense saber que aquests espectacles estan permesos a Catalunya.
A principis d’aquest mes, AnimaNaturalis, juntament amb altres entitats animalistes i la CUP i En Comú Podem, van registrar una proposició de llei al Parlament per prohibir els correbous a la platja, el bou capllaçat i el bou embolat.

Segons AnimaNaturalis, l’ajuntament ebrenc que va destinar més diners als bous l’any 2019 és el d’Amposta, fins a més de 120.000 euros. Tot seguit anirien la Ràpita i Alcanar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.