El termini per presentar els projectes solidaris a  la VII Convocatòria d’Ajudes Sílvia Cuesta sota el distintiu de PortSolidari finalitza el pròxim divendres 29 d’abril a les 14 hores.

La convocatòria es va obrir el passat 21 de març i té com a objectiu donar suport econòmic a  projectes solidaris en àmbits d’actuació de la inclusió social, la inserció laboral, la discapacitat, la  salut i l’educació a entitats sense ànim de lucre.

Este any consta de quatre ajudes econòmiques d’un màxim de 3.000 € cadascuna, sense que  l’import total de cada projecte, pugui superar el 80% del pressupost total de la idea.

Cada projecte ha d’estar ‘apadrinat’ per una persona treballadora o jubilada de l’Autoritat Portuària  de Tarragona (APT) que farà el paper d’interlocutora i de representació de la iniciativa que es vol  presentar. Cal afegir que els projectes han de comptar amb una memòria on s’haurà d’establir de  forma clara els objectius, el col·lectiu al qual va adreçat, l’impacte l’àmbit d’actuació, el pressupost  econòmic, les accions a dur a terme i el calendari d’execució.

Les bases d’esta VII convocatòria es poden trobar a l’enllaç oficial  https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/portsolidari. Cal omplir la sol·licitud publicada en  este espai i s’haurà de presentar en el registre de l’Autoritat Portuària de Tarragona presentant  també la memòria del projecte.

El resultat final es publicarà el pròxim 2 de juny, a més, es pot seguir tota la informació sobre la  convocatòria tant a xarxes socials @PortTarragona i @PortSolidari com a la pàgina web  www.porttarragona.cat 

Estes ajudes estan organitzades per PortSolidari, la Comissió Social de treballadors i  treballadores de l’Autoritat Portuària de Tarragona, constituïda per donar suport a projectes i  activitats solidàries. Va néixer el 2007 de la confluència de dues necessitats. La primera fer partícip  a la plantilla del Port de la responsabilitat social per part de l’empresa i, per altra banda la de donar  visibilitat a l’activitat social de les persones que l’integren.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.