Benicarló torna a celebrar unes falles en total normalitat, les denominades falles del renaixement. Són centenars els que s’apropen a la localitat del Baix Maestrat per a gaudir d’una festa que és patrimoni immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Aquesta edició ha estat marcada per la pluja, amb tot i això, els actes més destacats s’ha realitzat amb normalitat. A més han retornat les festes als casals que han comptat amb una afluència de públic notable i que ha allargat les nits fins ben entrada la matinada. Ahir a la nit van ser els protagonistes el foc i la pólvora, que van donar pas a la nit de la Cremà, on les flames posen el punt final a les Falles 2022. Tot i això, per als valencians aquest és el primer pas cap a les Falles 2023 que el proper mes de març tornaran a rebrotar de les cendres de la nit del foc.