La tercera sessió de la Comissió d’Estudi per a la Protecció del Delta de l’Ebre ha estat marcada per les compareixences del síndic de greuges i organismes ebrencs com el Consell Comarcal del Baix Ebre, el Consorci d’Aigües de Tarragona i l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre. Tots ells han coincidit en la necessitat d’actuar al delta, però també han volgut remarcar tots quatre la figura i la tasca de la Taula de Consens.

Per la seua banda, el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha qualificat d’inacceptable que encara no s’hagi presentat el Pla de Protecció del Delta del Ministeri. “És inacceptable que encara no s’hagi aprovat el Pla per a la protecció del delta de l’Ebre. L’Estat és la titular d’aquesta competència i encara no tenim aquest pla aprovat i és un pla que conté milers d’al·legacions des del territori”.

Autor: