Els sindicats educatius denuncien la gravetat de la situació pandèmica a les escoles i als instituts. Exigeixen una millora de les ràtios d’alumnes per classe, la cobertura de totes les substitucions, l’ampliació a jornada sencera de tots els docents i la provisió de mascaretes FFP2 per al professorat, entre altres reivindicacions. Els sindicats han fet una crida a la mobilització aquest dijous amb concentracions arreu del país.

Per aquest motiu, els sindicats educatius han organitzat concentracions aquest dijous a tot el país per fer sentir les seves reivindicacions. Demanen millorar les ràtios d’alumnes per classe, mascaretes FFP2 per tot el professorat, ampliació a jornada sencera a tots els docents i, sobretot, la cobertura de totes les substitucions.

A més a més, els sindicats exigeixen un increment de personal i l’elaboració d’un nou protocol que garanteixi la seguretat i la salut, entre altres demandes.

 

Autor:

Periodista