La jornada 12 de la Divisió d’Honor de Futbol Sala es presentava complicada per als equips ebrencs, i els pronòstics negatius s’han complert… El CFS Tortosa ha perdut per 1-3 davant el líder Huracans la Selva, tot i que els Tortosins han començat bé el partit i s’han avançat al marcador. Ha estat ja a la 2a meitat, quan Amine ha situat l’1-0. La reacció visitant, però, no s’ha fet esperar i l’Huracans la Selva ha donat la volta als últims 10 minuts de partit.

I derrota en este cas, més contundent del FS Amposta, que ha perdut 1-6 davant un Sicoris Club de Lleida, que es consolida a la 2a posició. També han començat millor els ampostins que s’han situat 1-0 gràcies a un gol Carlos Salvador al minut 9. Els lleidatans han pogut remuntar ja a la 1a meitat, i a la 2a, l’efectivitat en atac els ha permès acabar golejant.

El partit de l’altre representant ebrenc del grup 3, el que la Sénia havia de jugar al camp de l’Atlètic Lleida, s’ha ajornat.