El projecte de rehabilitació del poble vell de Corbera d’Ebre no ha deixat a tots satisfets. L’associació del Poble vell demana més agilitat en els treballs de rehabilitació, els preocupa que de nou l’actuació s’allargui en el temps i que la meteorologia i el pas del temps continuï afectant l’estat de les restes.

De fet des del primer anunci per part del departament de Justícia, fins al projecte presentat fa unes setmanes per la consellera Ciuró, han passat gairebé 12 mesos. Ara per ara, la primera fase té assegurat el finançament amb una partida de 250.000 € als pressupostos de la Generalitat per al 2022. Encara que el projecte complet està valorat en 3 milions i serà necessari cercar finançament per finalitzar la rehabilitació d’un conjunt històric de les Terres de l’Ebre.

Encara així l’Associació opta per veure el got mig ple i aplaudeix el projecte dels arquitectes, així com espera que comenci aviat la primera de les 9 fases projectades, i recuperar d’aquesta manera, part de la memòria del Poble vell de Corbera d’Ebre.