La gent, la història i els paisatges de l’agricultura, la ramaderia i la pesca del país tornen a Canal Terres de l’Ebre a partir d’aquest dissabte a les 22h en l’estrena de la 2a temporada de ‘De sol a sol’, una sèrie produïda per Canal Terres de l’Ebre i Canal 21 Ebre i , amb el suport de la Xarxa Audiovisual Local. L’enginyer agrònom i actor Quique Pedret visitarà 14 comarques catalanes per conèixer d’una manera original i divertida el dia a dia de pagesos, ramaders i pescadors.

‘De sol a sol’ no se centra només en un únic personatge. Cada capítol està dedicat a una comarca i se’n destaquen els productes més significatius. Així, per donar una visió global del sector, en cadascuna de les comarques catalanes, s’incorporen seccions amb temes originals i sorprenents que diversifiquen el relat i el fan més dinàmic i complet.

Als 14 programes d’aquesta segona temporada coneixerem 14 comarques amb moltes històries, molts protagonistes i molts productes. Al primer programa seguirem el camí que ens marca l’oli i el vi al Priorat; també coneixerem el Baix Ebre, una comarca entre el massís del Port, el Delta i la mar; passejarem entre ceps que guarden art i cultura a la Terra Alta; o anirem de la serra a la Costa Daurada al Baix Camp, entre altres.

On i quan es podrà veure ‘De sol a sol’?

Es podrà veure els dissabtes a les 22h a les televisions locals, per streaming a www.ebredigital.cat i en reemissió a Canal Terres de l’Ebre el diumenge a les 9h – 15h – 21h , dilluns a les 14h i dimarts a les 00h.
Igualment també es pot seguir tota l’actualitat del programa per Facebook, Twitter i Instagram a @desolasolcat

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.