L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, no ha superat la moció de confiança vinculada als pressupostos a la qual s’ha sotmès aquest dimecres.

Roigé només ha rebut el suport del seu govern (Junts per Tortosa i PSC), mentre que tota la resta de grups hi han votat en contra. Movem Tortosa, ERC, Ciutadans i CUP tenen un mes per articular una alternativa de govern. En cas que no ho aconseguisquen els comptes proposats per Roigé s’aprovarien i ella seguiria al capdavant del consistori.

L’alcaldessa ha lamentat que els altres grups bloquegen els pressupostos i ha afirmat que això va en contra dels interessos de la ciutat. Per la seua banda, els grups de l’oposició han acusat l’executiu municipal de no haver volgut negociar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.