L’aprovació dels preus de les entrades i abonaments de la nova temporada del Teatre Auditori Felip Pedrell serà el punt més destacat a debatre en el ple ordinari del mes de gener que se celebrarà aquest dilluns dia 3 a l’Ajuntament de Tortosa.

Des d’aquest mes fins a l’agost, s’hi celebraran un total de disset espectacles, mantenint l’excel·lència que va brindar la capitalitat cultural a la ciutat i seguint amb l’aposta d’artistes de renom i també ebrencs. El teatre familiar tindrà una rellevància significativa dins la programació i les bonificacions es mantindran respecte a anys anteriors.

Descomptes

• 10%: titulars del carnet de la Xarxa Pública de Biblioteques.20%: persones de 65 anys o més, persones aturades, titulars del carnet de família nombrosa o monoparental, socis del TRESC i grups d’entre 8 i 15 persones.
• 30%: titulars del Carnet Jove, grups a partir de 16 persones, alumnat de l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa, alumnat de l’Escola Municipal de Música de Tortosa, i actors i actrius membres dels grups de la Coordinadora de Teatre Amateur del Baix Ebre.
• A banda, s’habilitarà un abonament de temporada que donarà accés als 11 espectacles més importants de la programació per un preu de 96 €, el que suposa un estalvi del 40%, un segon abonament de 6 espectacles per 66,50 € i un darrer de 4 espectacles per 64 €.

Altres qüestions a debatre

El consistori també durà a aprovació la dació de compte del Pla anual de control financer de l’exercici 2021 i la modificació de l’ordenança dels preus públics de l’Escola Municipal de Teatre, la qual no suposarà cap despesa extra per als seus usuaris.

Autor: