El Procicat està redactant el detall de la resolució que implementarà les restriccions del Govern per als pròxims quinze dies. Tal com ha explicat la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, la resolució s’entrarà dimecres al matí al TSJC per tal que avale les mesures, que inclouen limitacions als aforaments i les reunions, i el toc de queda.

La portaveu, a més, ha detallat que el toc de queda que demana el Govern no serà aplicable a tot Catalunya, sinó als municipis de més de 10.000 habitats i una incidència superior a 250 casos per cada 100.000 habitants. D’esta forma a les Terres de l’Ebre és veuran afectats els municipis com Tortosa, Amposta, Deltebre i la Ràpita.

Plaja, però, s’ha mostrat “confiada” que el TSJC avalarà les mesures, malgrat la seua duresa. “Estan justificades i tenen fonaments jurídics. No contemplem que les denegue”, ha dit.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.