La delegació territorial de Justícia de les Terres de l’Ebre ha organitzat una Jornada divulgativa sobre la Llei de Segona Oportunitat. L’acte ha donat a conèixer els mecanismes d’aquest servei públic d’acompanyament per a persones que es trobin en situació d’insolvència a causa de deutes acumulats, i que ha acollit el nou servei públic d’assessorament jurídic.

Aquest projecte neix amb el suport de la cambra de comerç, el col·legi d’advocats, i en els serveis de Consum i Habitatge de la Generalitat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.