Les estrelles del patinatge català tenen una cita aquest dissabte en la competició més esperada, Catalunya Stars. L’espectacle, organitzat per la Federació Catalana de Patinatge, tindrà lloc al Pavelló de Fontajau, a Girona.

L’equip groc, el blau i el vermell, formats pels millors patinadors i patinadores de diferents modalitats, faran 10 actuacions i lluitaran per imposar-se en aquesta competició. L’espectacle es podrà gaudir en directe al Canal Terres de l’Ebre amb la narració dels periodistes Toni Castro i Anna Freixa i els comentaris tècnics de José Ballesteros.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.