Santa Bàrbara acollirà la I edició de ‘Tasta la Cultura de l’Ebre’. Sota el lema ‘Els sabors de l’oli, l’or líquid de la plana’ i coincidint amb les XXI Jornades gastronòmiques cuina Oli d’Oliva de Santa Bàrbara i amb la XXV Fira de l’Oli Novell, dels cítrics i del comerç, el Museu de les Terres de l’Ebre i el consistori han presentat aquesta experiència turística per les planes del Montsià, que permetrà degustar l’oli del territori, conèixer els seus orígens i també la cultura vinculada al producte. Un ‘pack’, en forma de menú, que inclou una visita al Centre d’Interpretació de la Vida a la Plana, un recorregut entre oliveres i un tast a les dues cooperatives de Santa Bàrbara.

‘Tasta la Cultura de l’Ebre’ és un programa que vol relacionar els equipaments vinculats al Museu de les Terres de l’Ebre amb el patrimoni, formes de vida, paisatges i activitats econòmiques que singularitzen les quatre comarques. La idea inaugural té com a objectiu fusionar el patrimoni, la cultura i la gastronomia de Santa Bàrbara.

L’experiència es repetirà els dies 20 i 27 de novembre, 11 i 18 de desembre, 15, 25 i 29 de gener i el 5 de febrer.

Autor: