El Club Rítmica l’Ampolla ha participat este passat cap de setmana al Campionat de Catalunya Conjunts Base nivell VII i al Copa Base Individual nivell VII,  classificatori per al Campionat d’Espanya. En el campionat, el Rítmica l’Ampolla ha presentat 5 exercicis i ha aconseguit classificar 2 conjunts, l’Infantil (5 cèrcols) i el Juvenil (2 cordes + 3 cèrcols), i 3 gimnastes en modalitat individual: Carla Borràs, Nayla Cid i Zoe Gil.

L’Infantil 5 cèrcols, que debutava al Campionat de Catalunya, ha aconseguit classificar-se en el setè lloc de la seva categoria, en la qual es classificaven els 15 primers. En el cas del conjunt Juvenil, s’han pogut classificar en 9è lloc. Pel que fa a les gimnastes individuals, només es classificaven les 5 primeres de cada categoria i en el cas de Zoe Gil s’ha classificat a primera de la seva categoria, Carla Borràs, segona de la seua categoria i Nayla Cid, ha aconseguit un meritori tercer lloc.

El Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica es celebrarà entre el 25 i el 28 de novembre a Valladolid.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.