El Setmanari l’EBRE treu al quiosc aquest divendres el seu número mil. L’any 2001 es fusionaven els setmanaris La Veu del Baix Ebre i L’Ebre, en el context de la lluita contra el Transvasament, apareixent aquest mitjà de referència territorial. Per aquests 1.000, hi dedica un número especial en què es radiografia l’evolució de la publicació i de les seves capçaleres precursores.

Un número especial de 72 pàgines en què, a més a més d’oferir els principals temes d’actualitat com cada divendres, el setmanari obre les portes de la seva redacció amb reportatges i entrevistes als que fan possible que continuï sortint regularment al carrer.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.