El Projecte Emma, per a la investigació en càncer de mama, va iniciar la seva campanya de captació de fons a principis de l’any 2020. Els impulsors del Projecte són el grup d’investigadors en Patologia Oncològica i Bioinformàtica (POB), acreditat per l’AGAUR, juntament amb la Fundació Doctor Ferran, i amb el suport de la Gerència Territorial ICS Terres de l’Ebre.

Malgrat coincidir amb l’inici de la pandèmia, i que moltes de les activitats previstes aquell any es van haver de cancel·lar, la campanya ha estat tot un èxit, ja que està a punt d’aconseguir l’objectiu de recaptar 150.000 €, gràcies a la col·laboració d’empreses, entitats i particulars de les Terres de l’Ebre, i també d’altres indrets de Catalunya, que s’han bolcat a donar-hi suport.

Per celebrar aquesta fita, s’ha organitzat la Gala Solidària amb el Càncer de Mama, amb l’actuació d’un munt d’artistes que han acompanyat el Projecte Emma durant tots aquests mesos i que no han dubtat en participar-hi de forma totalment altruista, entre d’altres: Keila, Joan Rovira, Sau 30, Dani Ruiz, La Tuna Folk i Quico el Célio.

La Gala tindrà lloc el 19 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial del Càncer de Mama, a partir de les 20.00, al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa. El preu solidari de l’entrada és de 20 €, que es destinaran, no cal dir-ho, a continuar impulsant la recerca en càncer de mama, perquè la investigació no s’aturi mai.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.