La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, ha visitat les obres del futur Servei d’Informació i Atenció a les Dones d’Amposta. Els Serveis d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), de titularitat municipal o comarcal, informen sobre qualsevol matèria, com ara salut, treball, habitatge, serveis i recursos per a les dones, i, si s’escau deriven cap a les entitats i organismes que en són responsables. Amb el nou SIAD d’Amposta, Catalunya comptarà amb 108 punts distribuïts al llarg del territori.

L’acte s’ha emmarcat dins la visita institucional que representants del Departament d’Igualtat i Feminismes. Així, Tània Verge ha efectuat aquest divendres una llarga visita a les Terres de l’Ebre, començant a l’Ajuntament de Tortosa i continuant al Servei d’Intervenció Especialitzada de les Terres de l’Ebre.

A la capital del Montsià, després de fer una visita institucional a l’Ajuntament, també ha tingut temps per visitar les obres de l’edifici del Servei Integral d’Atenció a les dones. Finalment la consellera a mantingut una reunió a Tortosa amb l’Assemblea Territorial del Consell Nacional de Dones de Catalunya.