L’Agència Catalana de Turisme ha creat el Grand Tour de Catalunya, un itinerari per descobrir i gaudir del país de nord a sud i d’est a oest en diferents dies. Per fer una prova pilot, l’agència ha convidat a 30 periodistes internacionals a fer la ruta en cotxe de 3 dies pels indrets més emblemàtics de Catalunya. El viatge ha fet una parada al delta de l’Ebre aquests dimarts.

Els periodistes s’han dividit en els diversos trams per visitar. Pel que fa al tram de Tarragona i les Terres de l’Ebre, hi ha participat sis periodistes de França, Anglaterra, Alemanya i Madrid.

Després de visitar la ciutat de Tarragona el dilluns, els viatgers han fet nit a l’Ampolla. I aquest dimarts han reprès la ruta a Delta Polet, un espai de Deltebre on s’explica com es cultivava l’arròs de la manera tradicional i també altres costums del delta. Tot seguit, els periodistes han dinat al Musclarium de la Ràpita i han fet una ruta amb bici pel delta.

 

Autor:

Periodista