Els aficionats als objectes antics han pogut gaudir una altra vegada de la Fira de Brocanters de Móra la Nova aquest diumenge, després que l’any passat no se celebrés per la situació sanitària.
La mostra ha comptat amb 35 expositors vinguts d’arreu de les comarques de l’Ebre, Tarragona, Lleida, Barcelona, País Valencià i la Franja de Ponent. En gran part, els brocanters han fet una valoració molt positiva de la fira i s’han mostrat il·lusionats de poder-hi tornar.

En aquesta edició, l’organització de la fira ha pres un seguit de mesures per respectar les normes marcades pel Procicat, com establir una persona a la porta que ha controlat el nombre de visitants i marcar un circuit d’un sol sentit. Per evitar aglomeracions, no s’ha celebrat la tradicional subhasta de lots d’antiguitats.

La fira moranovenca s’ha convertit en una de les trobades més importants del sector al territori ebrenc i ofereix al visitant 1.000 metres quadrats d’objectes a la venda.

 

Autor:

Periodista