L’Ampolla va ser aquest dissabte, 18 de setembre, l’escenari dels 10.000 de l’Ampolla Running Series. La carrera de 10 quilòmetres va comptar amb una participació de 60 atletes. En la categoria d’absolut masculí, la victòria va ser per a Ali Fathi, amb 32:57, seguit d’Àngel Martínez Rodríguez, amb 33:02, i en tercera posició va quedar Ferran De Torres Burgos, amb 34:22. En la categoria d’absolut femení, el primer lloc va ser per a Gemma Colomé Estrada, amb 42:35, en segona posició va quedar Gemma Caballé Fabra, amb 44:29, i la tercera en el podi va ser Cristina Talarn Ferrando, amb 45:45.

En la carrera de 5 quilòmetres, també amb 60 participants, la victòria en la categoria d’absolut masculí va ser per a Enric Caballé Andreu, amb 16:50, seguit d’Aissa Ouchbab, amb 17:39, i de David Roda Sales, amb 17:45. En la categoria d’absolut femení, les primeres a arribar a la meta van ser Ruth Martí Solé, amb 20:11, seguida d’Alexandra Príncep Colomé i d’Anna Rebull De La Vega, amb un temps de 22:54 i 23:22, respectivament.

Pel que fa als corredors locals, en la prova dels 10K els guanyadors van ser Joan Pere Pagà Margalef i Gemma Caballé Fabra, i en la carrera dels 5K els corredors locals que van arribar primer a la línia de meta van ser Carlos Curto Garcín i Margarita Juan Alonso.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.