L’edició en paper número 993 del Setmanari L’EBRE destina el titular de portada a l’entrevista amb l’alcaldessa de Tortosa que centra informativament l’especial de 38 pàgines que el periòdic dedica a les Festes de la Cinta 2021, i que també inclou totes les actuacions musicals i actes religiosos o entrevistes amb les reines i totes les imatges de les pubilles, entre altres. Meritxell Roigé parla de les seues prioritats en la segona meitat de mandat i a més fa alguns anuncis, com ara que dilluns es licitarà l’obra de la reforma del carrer Cervantes o que en breu espera estar en condicions d’anunciar una nova i important implantació industrial al polígon Catalunya sud.
La imatge de portada és per al nou punt de vacunació contra la covid a Tortosa, a la seu de la URV, en lloc del pavelló firal. El trasllat és circumstancial, per a fer més confortable l’estada a professionals, voluntaris i usuaris durant l’estiu. També es recorda que l’Ebre lidera la campanya de vacunació a Catalunya amb més del 66% de la ciutadania amb la pauta completa.

Autor: