El FC Ascó es va proclamar campió de l’onzena edició del Trofeu Memorial Manel Inglés “Garreta”, disputat a l’Estadi Municipal de Móra d’Ebre, amb la participació també del Gimnàstic de Tarragona de Divisió d’Honor juvenil i el conjunt amfitrió del CE Olimpic Móra d’Ebre de Tercera Catalana.

En el primer partit el Nástic juvenil, va guanyar 0-2 a l’Olímpic. Després els morencs enfrontar a un Ascó que va sortir per totes. Amir va inaugurar el marcador i seguidament Nico en el llançament d’una falta feia el 0-2. Tot i que l’Olímpic va lluitar molt, es va imposar la superior categoria del FC Ascó, i Imad i Nico posaven el definitiu i contundent 0-4, al marcador. El partit decisiu amb el juvenil del Nàstic, el partit va estar més igualat, però l’Ascó va disposar de més i millors ocasions, sense deixar opcions al seu rival, que no va poder superar la bona i efectiva defensa asconenca, impedint que el jove conjunt tarragoní, pugues xutar a porteria. Adri Fernández va ser l’autor del gol que li donava la merescuda victòria al FC Ascó i la consecució del trofeu. Ara la pretemporada per l’Ascó continua, el dimarts, amb el partit que disputarà a Móra la Nova.

Lògicament per al tècnic del FC Ascó, va ser una jornada emotiva, disputar el torneig que porta el nom del seu pare i en el que a més es va reunir tota la família “no és habitual poder estar tots junts en un partit de futbol, per tant ha estat una emotiva i especial jornada, que en l’apartat esportiu ha servit per fer un pas més en la preparació de la plantilla, al final hem confirmat els pronòstics que ens donaven com a favorits, tot i que en el segon partit ens hem enfrontat a un rival jove, però de qualitat i experimentat”.