Vint-i-sis dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya i 7 dotacions aèries dels MAER treballen contra el foc que s’ha declarat en una zona boscos de vegatació forestal a la Pobla de Massaluca. L’avís s’ha donat quan passaven 11 minuts de les 14 hores de la tarda.

Els esforços dels Bombers de la Generalitat es concentren en intentar que no salti l’Ebre i establir eix de confinament al llarg de la carretera T-7231. S’estan destinant tots els recursos disponibles.

(Ampliarem informació)

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.