L’equip del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, ha intervingut durant gairebé sis hores a un pacient amb luxació cervicotoràcica.

Per a fer esta operació s’ha requerit una coordinació de tot el personal de quiròfan com són; els zeladors, els auxiliars d’infermeria, les infermeres, les anestesistes, el tècnic de raigs, entre altres, i també han participat tant del torn de nit i com del matí.

El Dr. Julio Nogales ha volgut destacar la vocació de les persones implicades i ha donat les gràcies a tot l’equip que va permetre que l’operació haja estat un èxit, així com als dos facultatius externs que hi han col·laborat, el Dr. Joan Salvador Escala, traumatòleg de Reus, i el Dr. Mauricio Díaz, neurofisiòleg de Zaragoza.

Nogales ha assenyalat que “portem tota la setmana preparant la cirurgia i ha estat un orgull veure’ls treballar. Els companys que han vingut de fora, simplement s’han quedat admirats de veure la col·laboració i coordinació de l’equip durant tota la intervenció.”

Autor: