L’ampostina Aina Cid va aconseguir una molt meritòria sisena posició en la final del dos sense timoner dels Jocs Olímpics de Tokio. La remera suma d’esta forma, el seu segon diploma olímpic consecutiu després del de Rio 2016.

Després d’una gran semifinal, on el bot de l’ampostina i la seva companya Virgina Díaz van protagonitzar una gran remuntada als últims 500 metres, a la final, no van poder repetir la fita. Aquesta falta de descans, va ser, segurament, una de les claus, per què el bot dirigit pel tortosí Xavi González no pugués lluitar pel somni de la medalla.

La sisena posició li deixa a Aina Cid un sabor agredolç, no tant pel resultat, si no per la forma en com va anar la última regata. Malgrat això, no es pot oblidar tot el que l’ampostina està aconseguint

La mateixa Aina Cid, que la setmana vinent ja torna cap a les Terres de l’Ebre s’ha mostrat decebuda amb el resultat en un missatge a les Xarxes Socials. Però també en ganes de descansar per tornar en més força. Per què segur que, encara en 26 anys, tindrà més oportunitats.