L’edició en paper número 991 del Setmanari L’EBRE dedica el titular principal de portada a l’absolució de l’alcalde de Roquetes, Paco Gas, del delicte de desobediència pel seu paper en el referèndum de l’1 d’octubre a Roquetes. El batlle, que no ha quedat demostrat que fos coorganitzador de la consulta al seu poble ni que rebés personalment una notificació prohibitòria del Constitucional, ho ha valorat com “una victòria del poble de Roquetes contra la repressió”. 

La imatge de portada és per a Aina Cid i la seua companya d’embarcació, Anna Boada, a Tòquio, just després de concloure la final del dos sense timoner que li permet repetir sisena posició i diploma en uns Jocs Olímpics.

Altres temes destacats de portada són la consulta pel canvi de nom de Sant Carles de la Ràpita, a la qual el periòdic destina la seua secció de Primera Plana, i el pic de contagis i assistencial de la cinquena onada de covid a les Terres de l’Ebre.