El Club Patí l’Aldea arriba al campionat d’Europa de Grups Xous Petits, en categoria Sénior amb la intenció, sobretot, de disfrutar. Després d’una temporada, que segueix sent complicada per la pandèmia, els aldeans arriben a l’Europeu de la millor forma. Com a campions d’Espanya i de Catalunya i encara amb el record de l’or al mundial del 2019.

Divendres passat, abans de marxar ja cap al pavelló barris nord de lleida, els aldeans van estar afinant els últims detalls de la espectacular coreografia de Manel Villarroya “Parla’m”. Amb ella, l’objectiu està clar, mantenir, com a mínim el nivell per lluitar per les medalles.

El Campionat d’Europa de Grups Xou es podrà veure en directe dissabte, a partir de les 15:00h per Canal Terres de l’Ebre gràcies a la retransmissió de la Xarxa de Comunicació Local. Divendres, es podrà seguir per la plataforma gratuita Xala!