L’organització AnimaNaturalis està valorant denunciar que un bou no va entrar en temps reglamentari al toril en un acte a Camarles. Els integrants d’aquesta associació viatgen arreu de l’estat i sud-amèrica amb l’objectiu de destapar possibles incompliments de la normativa i casos de maltractament, fent-ne difusió a les xarxes socials. Ara, han fet parada a les Terres de l’Ebre, on l’any 2016, van ser agredits a Mas de Barberans mentre enregistraven un vídeo.

Les xarxes socials permeten a AnimaNaturalis que més gent conegui els espectacles de bous i les seves modalitats. Ara, s’han unit a la plataforma ‘Twitch’, on poden retransmetre en directe el que passa a les places. Tot i així, consideren que la responsabilitat d’aturar aquests actes no és de la ciutadania, sinó del Parlament de Catalunya, ja que ho cataloguen com un problema de país.

Autor: