Emoció i molts nervis, això és el que viu especialment la ciutat d’Amposta fins que no arribe el dissabte 24 de juliol. I es que esta serà la data en la que la remera Aina Cid i el tècnic Bienvé Front arrencararan la comeptició de rem als JJOO de Tòkio.

Per donar-los tot el suport possible tot i estar a més de 1000km l’Associació “Amposta Ciutat Olímpica”, nascuda al 2016 durant les olimpiades de Rio, s’encarrega d’organitzar diferents actes, entre ells, la venda d’una samarreta amb el lema “Amposta Ciutat Olímpica”, Tokio 2021. I de moment, així està sent.

Una cita olímpica, la d’este any, amb l’abscència de públic i d’acompanyants, la viuran de forma especial la família d’Aina Cid i la seva germana. La relació de la capital del montsià amb les olimpiades, però, va molt més enllà.

L’Associació “Amposta ciutat olímpica”, compta en la col·laboració de l’Ajuntament i el CN Amposta i treballa per què, com en el últims jocs, el dia de la competició es puguen fer actes i seguir als seus esportistes.