Gerard Badia ha signat per un any amb l’Ascó i ahir ja va ser presentat oficialment. Amb l’extrem d’Horta de Sant Joan els de la Ribera incorporen un jugador de categoria superior i en molta experiència internacional que els ha d’ajudar a consolidar el projecte en la temporada del retorn a 3a.

El jugador d’Horta de Sant Joan ja vesteix amb els colors del FC Ascó. L’extrem d’Horta de Sant Joan torna a casa amb més de 200 partits a la 1a divisió de Pòlònia amb el Piast Gliwice a l’esquena i per sumar-se al repte del retorn dels asconencs a 3a. Ahir va ser la presentació oficial.

Quan va deixar el club de la seva vida per tornar a casa i estar amb la família, Badia volia continuar jugant a la màxima categoria possible. Al final, no va poder ser i l’Ascó li ha obert les portes.

Badia ha signat per una temporada i lluirà el dorsal 22, un número que li porta molts bons records tant personal, com esportius, de quan jugava amb el Guadalajara a 2a B. Amb l’extrem de 31 anys, els de la ribera fan un salt exponencial de qualitat, tant dintre com fora del terreny de joc.

L’Ascó, de moment, també ha anunciat els fitxatges de Marc Blanch, Rafa Llop i la tornada de Ion Perelló. Tres pilars de l’equip de la temporada passada com Adri, Jorge Granado i Nico Díaz han renovat. Per contra, Xavi Jaime (UE Rapitenca), Hugo (CF Gavà), Joel Marigot (CD Tortosa), Sergi Fuertes (At. Móra la Nova), Quim Cardona (CF Amposta) i Carles Kader (CF l’Ampolla) entre d’altres, no seguiran al club riberenc. Tampoc continuaran al club riberenc Jani, Humbert, Iván Martínez i Eric Fornós. A l’espera d’1 o 2 fitxatges més el tècnic Germán Inglés espera no haver de patir per aconseguir la salvació.