La UE Rapitenca ha confirmat el fitxatge del defensa central tarragoní de 27 anys Marc Vadillo Gil, que es va iniciar amb el juvenil del Gimnàstic de Tarragona, per fitxar seguidament per la Pobla de Mafumet, el San Fernando andalús, UE Valls, CF Vilafranca, i amb el CE El Catllar. Jugador experimentat que ha disputat inclús 28 partits a Segona Divisió B. Amb ell s’ha compromés amb el conjunt mariner el davanter revelació d’aquesta temporada a tercera catalana, Omar, procedent de la UE Jesús i Maria. El jove golelajor amb només 21 anys d’edat compta amb experiència internacional després d’haver militat al Grasse de tercera divisió francesa i el darrer en coneixer-se ha estat el nom d’Edgar, que coneix bé el tècnic rapitenc, després d’haver coincidit al Perelló durant dos temporades. L’any passat va iniciar la campanya amb el conjunt perellonenc a segona catalana i la va acabar al filial de la Rapitenca amb qui va estar a punt de pujar, sent un dels revulsius del conjunt blanc-i-blau.

Aquest fitxatge és el tercer de la nova junta directiva que encapçala Fernando Garcia com a nou president de l’entitat marinera, i s’afegeix al del tècnic Antoni Teixidó que afronta una altra etapa com a entrenador, i al davanter reusenc de 25 anys Ivan Vidal, procedent del Figueres durant les dos últimes temporades a la tercera divisió, amb l’experiència de l’aventura a la tercera divisió del futbol polonès amb el KKS Kalisz (2028-19) A la nòmina de cares noves a l’equip de la Devesa s’ha d’afegir la del migcampista ofensiu Xavi Jaime de 25 anys, que també pot ocupar la posició d’extrem dret, i arriba procedent del FC Ascó després d’aconseguir aquesta temporada l’ascens a Tercera Divisió amb el club riberenc.

De mica en mica es van coneixent les cares que composaran el planter que disposarà Teixidó de cara a la temporada 2021-2022. A les altes de Vadillo, Omar, Edgar, Ivan Vidal i Xavi Jaime s’han produït en les darreres hores les renovacions dels porters Dan i José que seguiran una temporada més amb l’equip i que s’afegeixen a les que ja es van donar a conèixer amb anterioritat les d’Eric, Andy, Mata i Àlex Forés, qui viurà la seua vuitena temporada al club blanc-i-blau. Per contra no seguiran amb l’equip aquesta propera temporada el màxim realitzador d’aquest curs, Cristian Valcárcel, amb setze dianes, Peke i Becerra que han fitxat amb el CF Amposta i Barry que s’ha compromés amb la UE Aldeana de segona catalana.