Aquest dissabte, 17 de juliol, la Ràpita inicia les Festes Majors 2021 amb la presentació dels 63 representants infantils i juvenils, i la coronació de Marta Segura Casajust com a representant major infantil i Júlia Roca Blasco com a representant major juvenil. L’acte també suposarà el comiat de Leire Curto i Marta Adell, pubilla infantil i reina de les Festes Majors 2019, qui adreçaran unes paraules als representants infantils i juvenils d’enguany i a tots els rapitencs i rapitenques.

L’acte, que donarà el tret de sortida a les festes majors d’enguany, començarà a les 22 h i el seu desenvolupament serà l’habitual: parlament de salutació de l’alcalde, parlament de comiat de la pubilla infantil i la reina del 2019 que finalitzen el seu regnat, coronació a les representants majors d’enguany i imposició de les bandes a tot el jovent representant. L’obertura de portes per al públic serà a les 21 h i l’aforament limitat. Per assistir a la presentació serà necessari tenir un seient reservat prèviament.

La presentació del jovent representant estarà condicionada per la pandèmia de la covid-19 i les mesures establertes per evitar els contagis. Per tant, hi haurà control d’accessos i serà obligatori portar la mascareta posada en tot moment i respectar les distàncies de seguretat, per tal d’evitar el risc de contagi de la covid-19. És molt important seguir les indicacions del personal en tot moment.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.