L’Equip ROCA de la Guàrdia Civil de Vinaròs ha detingut al presumpte autor de quatre delictes de robatori amb força perpetrats en la localitat d’Ulldecona. En el marc els serveis que la Guàrdia Civil té establerts per a prevenció i recerca dels robatoris i furts en el camp i les explotacions agrícoles i ramaderes, els guàrdies civils d’Equip ROCA de Vinaròs van observar a un home a l’interior d’un vehicle amagat en una nau abandonada dedicada a la cria d’animals de la població del Baix Maestrat, qui després d’adonar-se de la presència dels agents va emprendre fugida a peu pel camp.

La Guàrdia Civil va establir un dispositiu per a esbrinar els motius de la fugida i localitzar a l’home, trobant a escassos metres del vehicle un rifle d’aire comprimit del calibre 5,5mm, dues plaques solars, dues bateries, un inversor amb els accessoris, tres bicicletes, una aspiradora, una bomba generadora d’aire de color vermell, diverses eines de jardí, una bossa amb canyes de pesca i un far de motocicleta, tots ells presumiblement de pertinença il·lícita.

En el desenvolupament de la recerca, la Guàrdia Civil va identificar a aquesta persona, un veí de Vinaròs, confirmant al seu torn que pesaven sobre el dos ordres judicials de cerca, detenció i ingrés a la presó emeses pel Jutjat de Vinaròs per altres delictes de robatori i falsificació de document públic, així com una altra de prohibició d’entrada en territori nacional amb ordre d’expulsió.

Continuant amb les perquisicions investigativas els guàrdies civils van localitzar al presumpte autor en la localitat d’Alcanar (T), on l’actuació va culminar amb la seva detenció i posada a la disposició de Jutjat d’Instrucció 1 d’Amposta (T), pels delictes comesos a Ulldecona.

Han estat localitzats els perjudicats d’aquests robatoris als quals se’ls va poder fer lliurament dels objectes trobats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.