L’Institut de l’Ebre organitza una jornada destinada a empreses i institucions del territori, sota el nom “Crea amb el teu equip, un grup d’alt rendiment,” els participants rebran formació teòrica i pràctica.

La part teòrica, anirà a càrrec de Dani Bernard, consultor i formador d’equips de treball, tindrà lloc a l’Institut i comptarà amb la intervenció del director del centre, Armand Pons.

Després d’un esmorzar KM0, amb els integrants del Team Building Rowing del Club de Rem de Tortosa serà l’escenari on els participants hauran de superar diferents obstacles a la vegada que construeixen equips de treball d’alt rendiment.

Un cop els diferents equips de treball hagen assolit la seua fita, al Centre de tecnificació del Club de Rem Tortosa serà el moment de rebre feedback i compartir valoracions sobre l’experiència mentre gaudeixen d’un dinar.

Esta jornada s’ha organitzat després de l’èxit del primer curs teoricopràctic de “Lideratge i treball en equip” organitzat per l’Institut de l’Ebre i el Club de Rem Tortosa fa dos anys i compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Tortosa, l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre, Pimec Terres de l’Ebre i l’Associació de Dones Empresaries i Directives Emprenedores i té per objectiu enfortir els equips de treball i incrementar la seua competitivitat en el món empresarial.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.