Emma Martín i el Deportivo Alavés Gloriosas, han arribat a un acord pel qual la migcampista catalana continuarà lluint la camiseta blanc-i-blava la pròxima temporada a la Primera Divisió de la Lliga Iberdrola, categoria on el  conjunt vitorià debutarà per primera vegada en la història, aquesta temporada.

La jugadora ebrenca, de dinou anys d’edat, afrontarà la quarta temporada amb el club de Vitòria. La meteòrica carrera de la jugadora de les Terres de l’Ebre l’ha dut a debutar a la lliga Reto Iberdrola la temporada 2018-2019, quan van aconseguir l’ascens les jugadores basques i en dos temporades han aconseguit fer el salt a la màxima competició del futbol estatal del futbol femení, on es codejaran amb equips com el Barça, el Madrid o l’Atlètic de Madrid, entre d’altres. La migcampista continuarà aportant joventut, frescor i el seu bon fer amb la pilota sobre el rectangle de joc, confirmant amb aquesta renovació la seva ferma aposta pel projecte de les Gloriosas.

La setmana passada, a l’apartat de l’entrevista de Canal Terres de l’Ebre, Emma ja ens va avançar que tot estava ben encaminat tot ben encaminat per renovar amb l’Alavés i que ara mateix es confirma.