El sector turístic de la Terra Alta inaugura oficialment la temporada d’estiu amb els dies previs i posteriors a Sant Joan. Tot i que restaurants i hotels rurals han penjat cada dia el cartell de complet, els propietaris dels negocis asseguren que enguany ha estat un any singular. I és que des que va arribar la reobertura, no han parat de tenir clients tots els caps de setmana.

El poble cada cop acull més turistes que es refugien en la tranquil·litat dels seus cellers i de les rutes cicloturístiques que ofereix la Via Verda. Tot i que al llarg de la setmana les reserves baixen, amb l’arribada del juliol i l’agost els restauradors confien que els forans que tornin al poble visitaran els seus negocis. De moment, la clientela, però, continua sent majoritàriament catalana i molt familiar, tal com ho va ser durant la Setmana Santa.

L’encant de l’entorn i la proximitat dels municipis afavoreix també que uns i altres es complementin, i així repartir els beneficis entre una comarca molt tocada pel coronavirus, però que s’està recuperant ràpidament gràcies al turisme.

Autor: