Els gols d’Adri Fernández al minut 22 i en el temps afegit de partit, han estat suficients perquè el FC Ascó, fent valer l’empat a zero del partit d’anada al municipal de Mollerussa, hagi aconseguit superar l’eliminatòria d’ascens a Tercera Divisió, per retornar a la categoria, després de dos anys de competir a Primera Catalana.

No ha estat una eliminatòria fàcil, ni en el partit d’anada, ni tampoc a la tornada on el CFJ Mollerussa, ha començat portant la iniciativa i arribant amb perill a l’àrea local, però sense l’encert que ha tingut Adri Fernández per aconseguir un gol històric, avançant als riberencs en la sortida d’un córner.

Al descans s’ha arribat amb aquesta mínima però molt valuosa renda favorable als locals, que ha mantingut a la segona part, aconseguint l’ascens per la seua fermesa defensiva, sense encaixat cap gol en els dos partits. El CFJ Mollerussa ho ha intentat fins als darrers instants, i en l’afegit de vuit minuts aplicat per l’àrbitre José Maria Rodriguez Enrique, encara que al 93 en una contra amb remat des de la frontal de l’àrea, Adri Fernández ha sentenciat.