Tortosa ha acollit la Trobada Territorial de Futbol -7 Prebenjamí i Benjamí dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Després de disputar-se una fase regular adaptada a totes les mesures Covid-19, l’Estadi Josep Otero ha estat escenari, aquest dissabte, de les semifinals i les finals.

Organitzada per l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de les Terres de l’Ebre, la jornada ha concentrat, durant tot el matí de dissabte, a un centenar de jugadors i jugadores qui han buscat alçar la copa que els situava com a millor equip en la seva categoria de totes les Terres de l’Ebre.

Una trobada molt esperada, però que es preveia incerta. Els organitzadors no les van tenir totes de poder-la celebrar, tampoc quan el Procicat va aprovar el passat dia 10 d’abril la represa de l’activitat per part dels consells esportius.

En categoria Prebenjamí s’ha imposat el CF Ampolla Negre, que ha guanyat la final per 7 a 4 contra el CF Amposta Negre. Tercer ha quedat el CD Roquetenc Roig i quart el CF Ulldecona Roig. L’altra final de benjamins ha sigut més renyida quan el CF La Sénia Groc ha guanyat als penals al CF Ampolla, deixant tercer la UE Rapitenca i quart el CF Batea.

La jornada l’ha organitzat l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de les Terres de l’Ebre, qui ha aplicat, en tot moment, la normativa Covid-19 per accedir a les instal·lacions i garantir un futbol formatiu segur.

Autor: