Garcia exigeix a Adif un adequat manteniment de les vies, després de l’incendi de dilluns. Les guspires d’un tren van provocar quatre focus diferents en matolls de la vora de la via. Sortosament, els Bombers van apagar ràpidament el foc.

L’Ajuntament de Garcia enviarà una queixa formal a Adif exigint-los el manteniment adequat de les vies de l’R-15, després de l’incendi d’aquest dilluns. Així ho ha declarat l’alcaldessa de la població, Blanca López. Les guspires d’un tren van provocar quatre focus diferents en matolls de la vora de la via. L’avís del foc es va rebre poc després de les cinc de la tarda de dilluns i es va estabilitzar en poc més de mitja hora.

A més, López ha assegurat que si Adif no els fa cas, no es quedaran de braços plegats i estudiaran altres vies. A tocar de la zona on es van produir els focs, hi ha diversos masos on hi ha censades 18 persones, segons el consistori.

Autor:

Periodista