La nova portaveu del grup de Junts per Catalunya al Parlament, la diputada jesusenca Mònica Sales, s’ha mostrat escèptica amb l’atorgament dels indults per part del govern espanyol als polítics independentistes empresonats per l’1 d’octubre. Sales recorda que els indults no solucionen la situació d’altres represaliats pel procés, sobretot els que són a l’exili. La portaveu de Junts ha dit això, el mateix dia que Esquerra ha avalat la concessió dels indults per mitjà d’una carta del seu president, Oriol Junqueras.

“Els indults no resoldran aquest conflicte, resoldran uns casos concrets. La repressió va molt més enllà. Hi ha exili, hi ha més de 3.300 persones que tenen la repressió a les seves espatlles. És molt difícil la resolució del conflicte si no es té en compte tot el que representa i només es té en compte una part”, ha dit Sales al programa l’Ebre al Dia.

D’altra banda, Mònica Sales ha valorat la seva designació com a portaveu parlamentària de Junts com un repte personal i com una oportunitat per enfortir el projecte de Junts a les Terres de l’Ebre. En poc temps s’espera que es confirmi a l’aldeana Irene Negre com a nova diputada de Junts per Tarragona. La sisena ebrenca a la cambra catalana aquesta legislatura.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.