Les dades epidemiològiques de la covid-19 tornen a baixar a les Terres de l’Ebre per quart dia consecutiu després de dos setmanes de pujada. Ara, el risc de rebrot se situa en 82 punts. La regió ebrenca ha notificat en les últimes 24 hores 11 nous casos positius i ja s’arriba a la suma de 11.061 des de l’inici de la pandèmia. Actualment als centres hospitalaris ebrencs hi ha 15 persones ingressades per covid-19 i n’hi ha 6 de crítics a l’UMI de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Pel que fa a les vacunes, hi ha 75.806 persones amb la primera dosi i 48.596 amb la pauta completa, cosa que significa un 42% i un 26,9% respectivament de la població total ebrenca.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.