L’edició en paper número 982 del Setmanari L’EBRE dedica el titular de portada a la pena conjunta de 100 anys de presó que l’Audència Nacional ha imposat als dos principals acusats del judici pels atemptats del 17-A, entre els quals hi ha l’únic supervivent de l’explosió d’Alcanar Platja, Mohamed Houli, condemanat a 53 anys i mig. Driss Oukabir ha rebut una condemna de 46 anys i mig. En tot cas es preveu que podrien complir un màxim de 20 anys de condemna cadascun.

L’altre tema principal de portada és per a les dificultats que està trobant el projecte de connectivitat ecològica MigratoEbre per a materialitzar la rampa de peixos de l’assut de Xerta i Tivenys que ha de permetre reintroduir l’esturió.

La fotografia de portada és per a una imatge aèria de la plataforma petroliera Casablanca de Repsol, que dixarà de produir cru en poques setmanes després de 40 anys d’activitat.