L’Ajuntament de la Ràpita ha millorat l’enllumenat del Mercat Municipal, amb l’objectiu de millorar el conjunt de la zona de venda del mercat. Aquesta actuació dona resposta a les sol·licituds dels i les paradistes i els usuaris i usuàries habituals del mercat en referència a la necessitat de disposar d’una millor il·luminació.

La regidora de Comerç, Conxi Vizcarro, explica que “aquestes actuacions són necessàries per mantenir el mercat en bon estat i millorar la qualitat de compra dels usuaris i usuàries”. Vizcarro afegeix que “per al bon funcionament del mercat és prioritari escoltar les demandes dels paradistes i actuar per adequar l’equipament  a les seves necessitats”.

Per il·luminar els passadissos s’han instal·lat 8 lluminàries de 135W LED. Un cop finalitzada la instal·lació, la mitjana d’il·luminació és de 281 lx, amb uns valors d’alta eficiència energètica.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.