La devolució es realitzarà en els propers dies a tots els federats i federades, de categories d’àmbit territorial, que van pagar la quota de la temporada 2020-2021 abans del passat mes de gener. La Federació Catalana de Futbol activarà en els propers dies la devolució del 50% de la quota del Portal del Federat, a tots aquells afiliats i afiliades, tant amateurs com de base, de categories d’àmbit territorial, que van abonar-la íntegrament. L’acord, adoptat per la Comissió Executiva de l’FCF, s’ha pres com a conseqüència de la crisi sanitària, que només ha permès la celebració de la meitat d’aquestes competicions.

Els federats i federades que se’n beneficiaran seran aquells que van pagar la quota de la temporada 2020-2021 abans del passat mes de gener, atès que a partir d’aquesta data l’import ja es va rebaixar al 50%. La devolució serà de 10,75 euros en cada cas.

Aquest abonament es realitzarà automàticament a la targeta bancària amb la qual es va efectuar el pagament. Al seu torn, aquelles persones que van fer el tràmit a través de Servicaixa, rebran en les pròximes hores un correu electrònic per tal que facilitin un número de compte on percebre la devolució.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.