Una jornada li ha sobrat al filial del CD Tortosa per assolir l’històric ascens a 3a catalana de cara a la temporada vinent. Cinc victòries en cinc compromisos han segellat el fet de muntar de categoria en una temporada marcada per la pandèmia que ha originat que s’haja tingut que disputar una competició ‘exprés’ només a una volta i on han participat només set equips dels que inicialment hi havia previstos per disputar el grup ebrenc de quarta catalana.

La superioritat del conjunt d’Òscar Rumense i Paco Antó, que ha pogut comptar amb efectius del primer equip tenint en compte que no hi ha hagut temporada a 2a catalana, ha estat incontestable. Vint minuts van trobar d’0posició a Móra d’Ebre davant el filial del conjunt morenc que fins a la consecució d’un penal va poder ressistir defensivament. Dome obria la llauna i poc més tard Aarón (24′) ampliava les distàncies que abans del descans Aleix Salvadó rubricava amb el tercer gol (32′) amb que s’arribava al descans. A la represa Richard (55′), Nácher (76′), un altre cop Dome (83′) i Sergi Solà (86′) tancaven la golejada que li dona al conjunt roig-i-blanc un ascens històric després de recuperar al conjunt filial gairebé tres dècades més tard.

Els números han estat incontestables: Cinc victòries en cinc partits; 28 gols a favor (un promig de més de 5 gols per partit); 5 en contra. Ni la suposada alineació indeguda presentada pel CF Jesús Catalònia ha pogut evitar que els tortosins hagin aconseguit aquesta fita, després que el comité de competició haja desestimat el recurs presentat pels de la Santa Creu.