Un any més no ha estat possible celebrar les festes de maig a causa de les restriccions dictades per la Generalitat, a tota Catalunya, per tal de frenar l’expansió de la pandèmia de covid-19.

No obstant això, l’índex de vacunació al municipi ha augmentat en els darrers dies i en aquests moments la situació epidemiològica es troba estable. Per aquest motiu, l’Ajuntament d’Alcanar ha preparat una programació cultural per al dos caps de setmana en què s’haurien celebrat les festes de Sant Isidre, seguint les mesures de seguretat i protecció que marca el Procicat.

El divendres, 14 de maig, s’iniciarà la programació del segon cap de setmana amb el contacontes “Quin sabor té la lluna?” per als menors de 12 anys, que tindrà lloc a les 11.30 h al verger de la Mestra Gual.  A la tarda, a les 17 h, a la plaça Lluís Companys, els xiquets i xiquetes podran ser membres d’un circ i aprendre a fer malabars i altres espectacles propis dels circs. I, a les 21 h, a la plaça del Mirador, Pop ladies farà un concert en clau de dona amb Sandra Polop d’Operación Triunfo.

El dissabte, 15 de maig, festivitat de Sant Isidre, la festa arrancarà amb un concert de l’orquestra Atalaia, “Música de revetlla”. I a les 19 h,  al verger de la Mestra Gual, el cantautor valencià Feliu Ventura presentarà el seu nou disc, “Convocatòria”. A les, 20.30 h, l’orquestra Atalaia tornarà a fer un concert a la plaça Lluís Companys, “El color de l’esperança. Tour 2021”

Diumenge 16 estarà dedicat  exclusivament als menuts de casa. A les 11.30 h, a la plaça del Mirador, la cantautora i contadora d’històries sorprenents, Lali Begood, presentarà “La vida secreta de les formigues”. I, a les 18 h, a la plaça Lluís Companys, la diversió estarà assegurada amb espectacle Infinit de circ a càrrec de la companyia Seon.

Els concerts tenen un cost d’un euro i les entrades es poden adquirir a l’Ajuntament d’Alcanar i a l’Oficina de Turisme de les Cases a partir de demà dimecres, 12 de maig. La recaptació total es destinarà al fons de contingència de la covid-19.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.