L’Ajuntament de la Ràpita reprèn, aquesta setmana, l’activitat del Casal Municipal del Jubilat i de la Casa del Mar en espais exterior, ja que les mesures per contenir els brots de la Covid-19 estableixen que aquestes activitats, únicament, es poden dur a terme en zones exteriors i en cap cas, en recintes tancats. Les activitats que s’han reprès són les pilates i la gimnàstica per a gent gran, les quals tenen lloc al Parc de Garbí. Per a més informació cal adreçar-se als casals de gent gran del municipi.

La regidora de Polítiques Socials i Igualtat, Oona Tomàs explica que “és un bon moment per reprendre les activitats dels casals de gent gran perquè fa massa mesos que no poden fer-les i ara, la climatologia ja permet que es facin en espais exteriors”. Tomàs assegura que “portem moltes setmanes treballant per oferir-los un espai adequat a les seves necessitats, on puguin dur a terme pilates i gimnàstica, ja que l’activitat física en persones grans és clau per mantenir una bona salut”.

A banda, els Serveis Socials Bàsics de la Ràpita segueixen treballant en altres tallers, com el de memòria, adreçat a pensionistes i majors de 60 anys. A la Revista Ràpita del mes de maig hi ha adjunta una enquesta sobre els tallers de memòria, la qual es pot respondre i entregar als baixos de l’Ajuntament, entre les 11 i les 13 h, abans del 20 de maig de 2021.

A més, des de la regidoria s’està treballant en un nou taller d’utilització de dispositius electrònics per ensenyar a la gent gran el funcionament de les noves tecnologies: el correu electrònic, les videotrucades i la navegació per Internet, entre altres conceptes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.