El Barça Femení de Lluís Cortés i el segon entrenador, el gandesà Rafel Navarro, es va imposar al PSG diumenge per 2-1 (3-2 en el global) en el partit de tornada amb un doblet de Martens. D’aquesta manera les blaugranes disputaran la seva segona final de la Champions amb el gran objectiu de conquerir-la per primera vegada. Un partit amb alternances entre els dos conjunts i que el Barça ha dominat en ocasions.

El PSG va tenir la primera arribada als dos minuts, però la defensa blaugrana l’evitava. Però ha estat el conjunt de Cortés i Navarro qui ha vist primer la porteria. En el primer xut entre els pals Martens ha firmat un gran gol per avançar al conjunt culer al marcador quan es portaven vuit minuts de partit. El gol ha afavorit a les blaugrana, però les parisines generaven accions de perill de tan en tan. Däbritz ho va intentar amb un xut llunyà que no ha agafat porteria per ben poc. Martens a la mitja hora de partit ampliava la renda blaugrana al marcador aprofitant una errada defensiva de de les visitants i amb l’assistència de Graham des de la banda dreta.

Reacció immediata del PSG quan quatre minuts més tard, situaven el 2-1 en aprofitar una jugada embolicada dins l’àrea, mitjançant Katoto. El marcador ja no s’ha mogut i el partit ha marxat al descans amb l’avantatge blaugrana.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.