Poques hores després de trobar el cos sense vida d’un motorista a l’alçada del barranc de l’Almadrava a l’Ametlla de Mar a dos quarts de deu d’aquest matí s’ha donat un altre avís, ara a la carretera N-230 al terme municipal del Pinell de Brai, d’un segon motorista que ha mort en sortir-se de la calçada. El fets han tingut lloc al punt quilomètric número 13.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius del Servei d’Emergències Mèdiques que no han pogut fer res per salvar-li la vida al conductor.

Amb aquestes dues víctimés, són 29 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.